fredag den 24. juni 2011

Den spæde start (og bacon)

Jeg sidder her med tanken, om verden mon har brug for endnu en madblog. Der er jo masser at vælge mellem her i cyberspace, for det er 110% in at blogge om mad. Jeg ved ikke om jeg har det der skal til, men jeg ved at jeg elsker at lave mad og at jeg gerne vil være endnu bedre til det end jeg er nu.

Som det aller første har en madblog brug for et tema, eller bare en løst defineret ramme, så folk ved hvad de kan forvente, og jeg ved hvad jeg skal blogge om. Det jeg gerne vil er at kombinere de to vigtigste kulinariske områder i mit liv: Slankemad og kage.

Nogen vil måske påstå at man ikke kan have begge dele samtidig, og at det ene udelukker det andet, men jeg er af en ganske anden mening. Jeg har gennem det sidste halvandet år tabt mig 35 kilo. Jeg er ikke sundhedsfreak, jeg tilhører ingen fanatiske, polariserede mad-overbevisninger og jeg dyrker ikke motion som en triatlet. Til gengæld elsker jeg kage og chokolade og jeg elsker at stå i et køkken.

Jeg har allerede planer om at afprøve de famøse Chocolate chip bacon cookies som jeg har læst (og hørt) en del om. Og så to af mine favoritter: Cheesecake og brownies

Ingen kommentarer:

Send en kommentar