onsdag den 9. november 2011

En dårlig buddhist..


 Jeg er en ret dårlig buddhist.

Ikke fordi jeg faktisk er buddhist, men hvis jeg var ville jeg godt nok ikke være en god en af slagsen. Jeg har dog ofte, i sjov, erklæret mig som følger af buddhismen, fordi det bare virker som noget der - for mig - giver mening, i forhold til så meget andet. Intet i ekstremer er godt for dig, det er middelvejen der er den gode at tage. Og det er jo en filosofi der passer godt til mit nuværende store projekt om at tabe mig.

Jeg har tabt 38 kilo og i det halvandet år har jeg lært rigtig meget. Men det vigtigste må nok være at ingen ekstremer er gode for dig. Overspisning vil gøre dig fed og syg, men hvis du slet ikke spiser er det mindst lige så farligt. Der er ingen ting der er forbudt, men det handler om at finde den gyldne middelvej. Alt med moderation.

Men grunden til at jeg så er en dårlig buddhist, er at jeg er ret god til at begære. I dag begærede jeg f.eks. gratis ting fra Kvickly fordi der blev delt gratis ting ud i forbindelse med deres 50-års fødselsdag. Jeg forventede ikke så meget. Måske noget gratis tandpasta og en flaske vand, men jeg fik faktisk et ganske glimrende loot!

Ikke mindre end 12 gratis flasker Beo! Jeg var lidt chokeret. Må jeg virkelig tage en ramme af hver? Og det måtte jeg. Der ud over var der en goodie-bag med noget blandet randomness i form af lakridser, tørret frugt, mobil-tid, Zendium med et billede af Postmand Per, noget fancy te, en badehætte (wtf?), en refleks og en nummer af Euroman (... Hvad skal jeg lige med Euroman?). Men gratis var det, og så takker jeg skam ja, for jeg er endnu ikke en af de fancy madbloggere der får seje vareprøver. Hvilket ellers ville være ret sejt.

Jeg har også noget mad i ærmet.

... Nej, sgu da ikke på den måde! Ih altså.

Men der kommer opskrift senere, eller i morgen. Jeg har nemlig gang i nogle madeksperimenter til min aftensmad. Andelår, rødbeder, sennep og dej. Og så siger jeg ikke mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar