mandag den 20. februar 2012

Jeg ønsker mig!

Ansporet af en konkurrence hvor jeg skulle nævne hvilke 3 mennesker jeg helst ville invitere på middag, kom jeg til at svælge lidt i drømmen om at spise på Adam og James Prices restaurant. Og når nu jeg var i gang kunne jeg lige så godt drømme videre. Anyways, her er tre ting jeg ønsker mig rigtig meget lige nu:

Et besøg på Brødrene Prices restaurant. Simple as that. Jeg har efterhånden gennemkn*ppet samtlige episoder i alle 4 sæsoner til ukendelighed, og jeg har været fuldkommen, helt igennem solgt til stanglakrids siden jeg så deres program første gang.

(I min dagdrøm var det en aften med alt betalt, samt personlig tilberedning og servering... Mmmmmh... Drømme kan man jo altid).

www.spisemedprice.dk


Ønske nummer to. Endnu en tur til Berlin. Jeg har trods alt kun været der fire gange, og det er jo slet ikke nok! Jeg har slet ikke fået nok lækre middage på den lille indiske ved Charlottenburg station, og jeg mangler stadig at se så meget på museumsøen. Jeg er fuldkommen forelsket i Berlin - på trods af at jeg ikke taler andet end pølse-tysk.
En tur til Hamborg kan også gøre det.

Berlin - fra Colourbox


Til sidst: Kitchen Aid.
Rød.
Behøver jeg sige mere?

www.kitchenaid.com

Så nej, jeg havde vist ikke så meget fornuftigt at sige i dag. Jeg har uventet ferie i denne uge, så jeg håber virkelig at jeg får lavet noget mad! Jordskokkerne ligger stadig og truer ude på altanen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar