tirsdag den 20. marts 2012

Mit nye køkken

Jeg kan høre det kalde på mig. Jeg glæder mig så meget til at flytte, og om blot to uger bliver det en realitet. Slut med bordovn og verdens mindste køkken! Jeg har allerede pakket to store flyttekasser med køkkenting og der mangler stadig en masse (hvad siger det lige om mig at jeg har nok grej til at fylde 3 store flyttekasser + lidt mere, selvom jeg kun bor i en etværelses?).

Jeg tror at mange andre unge kvinder ville have samme situation - bare med sko. Men for mig er det ikke lige fodtøj der får mit hjerte til at slå hurtigt og dankortet til at råbe 'køb køb køb!'. Ja okay, måske lige med undtagelse af et par Converse Allstar, for dem bliver jeg vist aldrig træt af. Men lige nu kan samtlige af mine sko, inklusive vinterstøvler, sandaler og gummistøvler vist være i en blå IKEA-pose.

Nu vil jeg pakke Wilfa ned i hendes kasse, smide en masse ting ud der ikke skal med til den nye lejlighed og bag efter står den på eftermiddagshygge med kakao og Hellcats (cheerleader-film er min guilty pleasure).

Hvis du er en kakao-gris som mig kan jeg anbefale Matilde Kakamælk med 0,4% fedt. Den er ikke tilsat sukker og så har den kun 35 kalorier. Og så smager den faktisk af noget, hvilket jeg ofte synes er et problem med kakaomælk der er lav på fedt/kcal.

www.matilde.dk


Anyways, jeg glæder mig til at flytte. Det var bare lige det jeg ville sige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar