mandag den 19. marts 2012

Vegetarmuffins


Jeg er ikke veganer, men jeg kan godt lide kage. Til gengæld er jeg herre doven, så jeg gad simpelthen ikke gå de 100 meter der er over til Fakta, for at købe æg og mælk. Så det blev til vegetarmuffins med kakao og kokos.

Vegetarmuffins med kakao:
  • 2,5 dl mælk
  • 3 - 4 spsk kakaopulver
  • 1 dl sukker
  • ½ - 1 dl kokosmel
  • 2 tsk vanillesukker
  • 2,5 dl hvedemel (måske lidt mere eller mindre alt efter hvordan dejen arter sig)
  • ½ dl flydende fedtstof (jeg brugte flydende margarine, du kan også bruge en smagsneural olie)
  • 1 tsk bagepulver
  • et nip salt
  • Noget rigtig chokolade ville bestemt klæde dem, men det havde jeg ikke.
Tænd ovnen på 180 grader. Bland alle de tørre ingredienser i en skål og tilsæt fedtstof og mælk. Rør dejen og smag på den - for det må man nemlig godt når der ikke er æg i! Mangler der sukker? Kakao? Salt? når du er tilfreds og har en flydende men hverken for tynd eller for tyk dej fordeles den i nogle muffinforme. Husk ikke at fylde dem for meget, for ellers flyder de jo bare over.

Bag dem i cirka 20 minutter, og hvis du har til det, kan du jo lave en glasur i mens du venter. Hvis ikke kan du bruge tiden på at slikke skålen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar