tirsdag den 17. april 2012

Jeg kan ikke finde mit kamera

Det er hårdt at flytte.

Vi overtog lejligheden den 2. april og det er først her i dag, to uger senere, at vi er nogenlunde færdige med håndværkere, malere og andre folk der synes de skal låse sig ind klokken syv om morgenen, inden man når at få bukser på (jeg taler af personlig erfaring).

Først skulle der slibes og lakeres gulve, hvilket blev besværliggjort af at vi allerede havde flyttet alle mine ting. Og håndværkerne kunne jo ikke arbejde i påsken, så de måtte efterlade arbejdet halvværdigt, mens jeg stod med håret i postkassen og resten af mine ting i flyttekasser. Så troede vi at alting var klart, men samme dag som min kære kæreste flyttede sine ting, fik jeg et opkald om at alle vores ting skulle rykkes ud fra væggene så maleren kunne komme til. Og det tog så tre dage, hvor alle vores ting stod stablet i to store bunker, inden hun var færdig.

Oven i det har der været tømrer, rengøringsfolk og så indflytningssyn - fra en særdeles ubehagelig vicevært - og nu kan jeg snart ikke holde til flere mystiske folk der uanmeldt kommer og skal larme, og støve og rode i vores lejlighed. Jeg glæder mig til der er falder ro på, og jeg rigtig kan indtage mit køkken og nørde i gennem!

Jeg har fået købt en del sjove ting til fryseren (jeg har en fryser!!) og så har jeg meldt mig ind i Odense Fødevarefællesskab, som er lidt alá Aarstiderne, hvor man får frugt og grønt. Det koster 100,- at blive medlem og en pose med et par kilo økologiske grøntsager koster også 100,-. Jeg skal hente min første pose på onsdag, og jeg er meget spændt på hvad jeg kan bruge f.eks. den sukkertang til, som er i denne uges pose.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar